Tvoříme s radostí a s láskou

Kdysi dávno jsem si přála žít tak, abych tady po sobě něco zanechala. Tehdy jsem netušila, že lze v sobě otevřít schopnosti a dary, o kterých nemáme ani tušení. Rozvinula jsem terapeutickou metodu: vysokovibrační proces sladění duše a těla, otevřel se mi informační kanál ze Zdroje pro příjem léčivých poselství, napsala jsem knihu o našem procesu vnitřní proměny - Dvojplamen v realitě, a  k mému velkému údivu jsem byla vedena i malovat obrazy.

 Jako první vznikla série osmi obrazů dle vnitřní vize:

Vnitřní energetický proces vývoje člověka nového věku
- vyjadřuje co se děje harmonizací duše a těla uvnitř nás, na energetické a buněčné úrovni


Všechny schopnosti se ve mně postupně otevíraly a já jsem se učila po cestě za láskyplné podpory mého muže, kterému jsem velmi vděčná za rady, pomoc, respekt, prostor a čas.
Naše strachy z nejistoty při ukončení dosavadní práce a veškerá omezení jako: to nedokážu, nemám na to, není správný čas a různá přesvědčení, do práce se chodit musí nebo to si nemůžu dovolit a také pochybnosti, z čeho budu žít a kdo to bude kupovat, to vše jsme se učili oba postupně propouštět a sami sobě věřit. 

Můj muž. je velmi zručný a od začátku má můj obrovský obdiv pro mnoho vědomostí, schopností a umění, které má darem. Vzpomínám si, jak mi říkával: jednou až budu velký budu dělat pouze to, co by mně nejvíc bavilo,  tvořit ze dřeva. Uběhlo pár let, potkáváme mnoho podporujících lidí, učíme se novým možnostem a plní se nám postupně všechna přání.

Každý z nás tvoří to, co nás naplňuje a kupec se vždy jakoby náhodou objeví. Náhody neexistují, věřte, že pokud jste na správné cestě svého poslání, synchronicita vždy správné osoby propojí. Velmi mně těší, že zde po sobě zanecháváme naší radostnou energii plnou lásky a nadšení v každém originálním díle. Radost nových majitelů je nám vždy velkou odměnou.